Referenser

Här ser du våran portfolio

Atlas Copco Tools Tierpverken - Sverige

Atlas Copco Industrial Techniques anläggning i Sverige är en av de mest effektiva verksamheterna för tillverkning av industriella elverktyg i världen. Tierp Works ligger i staden Tierp, drygt en timmes bilresa norr om huvudstaden Stockholm, och har en engagerad personalstyrka på cirka 480 och en golvyta på 14 000 kvadratmeter utrustad med de senaste produktionsmaskinerna.

Det är intensivt fokus på lean manufacturing och varje år tillverkar fabriken cirka 120 000 verktyg, inkl. 2 500 varianter.

Elastolan

Att genom flexibilitet, problemlösningsförmåga och tillmötesgående baserat på djup och aktuell kunskap om polyuretan, elastomerer och gummi kunna konstruera, utveckla, formgjuta och bearbeta industriprodukter som uppfyller eller överträffar kundens krav avseende slitstyrka, elasticitet, färg och form.

Elastolan tillverkar kundspecifika industriprodukter i polyuretanmaterial. Några av våra produkter är formgods, bussningar, lager, hjul & valsar. Vulkat polyuretan är samlingsnamnet för slitstarka, sega och elastiska material över hela det gummielastiska hårdhetsområdet och intar en särställning.

Erasteel 

är en stor aktör på HSS-marknaden med avancerade konventionella och pulvermetallurgiska höghastighetsstål. Med sitt ASP®-sortiment är Erasteel en ledande tillverkare av PM HSS för högpresterande verktyg och komponenter. Erasteel producerar också en rad metallpulver, kallade Pearl® för HIP-stänger och delar.

Pulver för additiv tillverkning produceras och säljs av vårt systerföretag Aubert & Duval

Fresenius Kabi

Ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Vi erbjuder produkter för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter finns inom områdena; biosimilarer, desinfektion, klinisk nutrition (enteral och parenteral nutrition), infusions- och vätsketerapi, intravenösa läkemedel, medicinteknik samt transfusionsteknologi.

Habia Cable 

är en anpassad design- och produktionspartner för specialiserade kabel- och anslutningsbehov över hela världen. Habia grundades i Sverige 1941 och är idag ett av de mest pålitliga namnen för skräddarsydda kabellösningar inom kommunikation, marin, industri, försvar och kraftproduktion.

Holmen

är en av Sveriges största skogsägare. Vi brukar skogen aktivt och hållbart för att den ska växa optimalt och ge oss den bästa råvaran. Långsiktigt tar vi ansvar för skogens kretslopp från frö till återplantering och värnar den biologiska mångfalden.

Våra medarbetare sköter våra skogar, köper virke och hjälper privata skogsägare över hela landet med skörd och skogsvård. 

Jerol Industri AB grundades av Rolf Jernström

Rolf har gedigen erfarenhet av tekniska plaster sedan 1972, år 1999. I dag är Jerol Industri AB i Tierp ett av de ledande företagen inom produktion och utveckling av kompositstolpar.  Ett lyckat resultat av svenskt säkerhetstänk och teknikutveckling. Det är omtanke om miljön och säkerhet som är den röda tråden i vår verksamhet. Jerolstolpen står för just säkerhet och hållbarhet, låga eller inga underhållskostnader under stolpens liv som har en beräknad livslängd på mer än 80 år. I dag är vi 18 personer som utvecklar och producerar Jerolstolpar på Upplandsslätten för distribution över hela Europa.

MilDef Group

Digitaliseringen av verksamheter och funktioner som är avgörande för samhället ökar och det finns därför behov av taktisk IT i krävande miljöer. MilDef tar en aktiv roll i denna utveckling. Målet är att vara den mest pålitliga partnern i branschen. MilDef tillför värde genom branschledande kvalitet och hög leveransprecision.

Världsledande leverantör av framtidens klimatlösningar

Munters är en global ledare inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar. Genom innovativa teknologier skapar Munters det perfekta klimatet för en rad verksamhetskritiska applikationer med tonvikt på industri-, jordbruks- och datacentersektorerna. Munters har utvecklat framtidens klimatlösningar sedan 1955 och är sedan 2017 noterat på Nasdaq Stockholm. 

RHM i Hållnäs

Vi hjälper bostadsföretag med nyproduktion av kök och utbytesluckor. Vi renoverar även befintlig köksinredning. Allt detta gör vi genom en hållbar digitaliserad produktionsprocess.